Лечение на миома без скалпел


Миомата се окачествява като „ доброкачествен тумор” и често има наследствен произход. Ако навреме не се вземат мерки, миомният възел започва да расте, често достига големина, наричана условно „тримесечна бременност”, но не се ли вземат и тогава превантивни мерки, нараства до шестмесечна, та дори до осем-девет месечна бременност на големина, тогава вече е твърде късно. Когато е в лечим стадий, миомата може да се изхвърли от организма чрез определена детоксикация.

Какво всъщност представлява миомата?
От токсините, натрупвани чрез храносмилателната система и при невъзможност да се филтрират в черния дроб, те попадат в кръвта, натрупват се там с години. Но нашият организъм не търпи излишъци и започва да ги отделя от кръвоносната система, подобно на торбичка в матката.

Този процес може да се прекъсне и жената да бъде излекувана. Прочистването на организма има комплексен характер, лечението се осъществява чрез назначаване на индивидуална програма, провежда се в домашни условия успешно.

Едновременно се лекува нарушения метаболизъм, бялото течение, което често е свързано и с възпалителни процеси в яйчниците, стопяват се без диети и глад излишните 7-10 или 20-30 килограма, и така хронични проблеми, носени с години, се лекуват успешно с траен ефект.

Защото се оказа, че причината е именно в неправилния начин на хранене, в смисъл, когато не се знае и не се спазва съответно, часовото хранене. Другата причина – наследствено предадено това заболяване от баба на внучка. Когато от неприродосъобразен начин на хранене и живот се предозират натрупаните в организма токсини, те постепенно разширяват черния дроб, не могат качествено да се прецедят и се инфилтрират в кръвта. Организмът има свойството да отделя част от замърсената, интоксикирана кръв и да я „складира” в новообразование, подобно на торбичка, в матката. Така все повече и повече токсините, заедно с мръсна кръв се натрупват като в балонче, като торбичка, тя се уголемява и расте. Лечението започва основно с прочистване на черния дроб и кръвта, и едновременно лечение на половата система.

Организмът се лекува като единна неделима и неделяема цялост. В края на лечението си Ангелина дойде в кабинета да благодари и сподели: „ Искам да кажа на жените – не губете време, не рискувайте с операция, тук ще ви помогнат. Заедно с излишните килограми се топят и миомните възли. Отказах цигарите и кафето успешно. Сега вече знам, че те са причина за много женски болести. Нервната ми система се успокои. Чувствам се прекрасно. Като новородена съм, щастлива, че бях спасена.

аз-жената.ком

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Лечение на миома без скалпел"

  1. Препоръчваме Ви да прочетете този проект:


    Zdrave.biz - Сайт с актуална здравна информация - новини, здравен справочник, съвети за първа помощ, статии с полезни билки и много други.

Публикуване на коментар


ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни



Най-доброто от МОЕТО ЗДРАВЕ